0898/ 608 703      info@orfcvete.bg
Моята количка
0
Доставка

  Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес. Срокът за доставка за клиенти на територията на България е до 3 работни дни. За клиенти на територията на България доставката се извършва чрез куриер. 
           Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида ѝ и транспорта за доставка.
 
         При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема доставката и е на посочения от клиента адрес.
 
         В случай, че Клиентът не бъде намерен на посочения адрес в срока за изпълнение на доставката или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Натови 2015 ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 
         Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока дори при едно от следните условия: 
  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения ѝ преглед;
  • сумата, която Клиентът следва да заплати с наложен платеж, не съответства на дължимата сума;
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което е установено след получаване.
         Клиентът има право да заяви подмяна на артикул. В този случай е необходимо да заяви желание за връщане на стоката писмено (по имейл) или устно (по телефон) на посочените в сайта координати, в срок не по-дълъг от 14 календарни дни от датата на получаване на стоката.
 
         Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка, да върне получените артикули на адрес: Натови 2015 ЕООД, гр. Варна , ул.Генерал Колев 104 ЕИК: 203 46 89 10
         Връщането се допуска при следните условия:
  •     заявката за връщане на стоката е подадена писмено или устно на посочените от Натови 2015 ЕООД координати в срок не по-дълъг от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на поръчката;
  • стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Натови 2015 ЕООД– фактура или касов бон;
  • когато иска подмяна или връщане на стока, клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения адрес. А в случай на несъответствие на доставената и поръчана стока, разходите за транспорт са за сметка на Натови 2015 ЕООД.
Натови 2015 ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.


Меню

Начало
За нас
Контакти

Полезна информация

Здравна енциклопедия
Как да поръчам?
Доставка
Политика за защита на личните данни

Категории

Хранителни добавки
Еликсирите на д-р Бах
Тинктури
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

Контакти
гр.Варна ул.Генерал Колев 104
/зад кметствоПриморски/
тел.: 0898/ 608 703
info@orfcvete.bg
МОЖЕ ДА ПЛАТИТЕ С COPYRIGHT © 2024