0898/ 608 703      info@orfcvete.bg
Моята количка
0
11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени


6-има погубени и 5-има изчезнали само през последната година в САЩ. Ракът е не само най-свирепият убиец на човечеството, но и богат извор на конспиративни теории.
 
  Само през последните години 11 медици, които са разработили лекарства срещу болестта, са изчезнали или са били убити по мистериозен начин.
  Според привържениците на световните загадки, единствената причина за това , е че са открили лечение за коварната болест- РАК.
  Според тях лекът срещу болестта е открит от много отдавна, но фармацефтичните гиганти нямат интерес тя да бъде ликвидирана и по  всякакъв начин стопират излизането и на бял свят, т.к това би им       донесло големи финансови загуби.orfcvete.bg
   От друга страна , болните и техните роднини в отчаянието си са готови да повярват на всичко, 
   Загадъчните случаи по света се увеличават. Ето и най- известните убийства и отвличания на лекари - БОРЦИ СРЕЩУ РАКА: 
           Изглежда , в щата Флорида  жертвите на "фармацефтичната мафия"  са най- много през последната година. За 4 седмици 6-ма лекари са намерени мъртви, а 5-ма  изчезнали при различни обстоятелства и то след сблъсък с FDA / Управлението на САЩ за контрол на храните и лекарствата/. Според в. Вашингтон пост първият случай на мистериозна смърт е  на д-р Джефри Брадстрийт. "Въпреки, че местното шерифство е обявило смърта на на д-р Брадстрийт за самоубийство, роднините му бързо събрали 33 000 долара от онлайн дарения, за да предизвикат независимо разследване и да докажат, че той всъщност е бил убит" пише вестникът.orfcvete.bg
            Брадстрийт лекувал своите пациенти с Human GcMAF - вещество, което на се синтезира в  човешкия организъм. То преборва голям набор от болести , дори и паркинсон .От 1990г . има над 50 изследвания за този метод.  според сайта thefreethoughtproject.com 20 от тях показват, че лекува рак.  Повечето от пациентите, върку които експериментално е прилагал д-р Брадстрийт  са показали чудесни резултати до 19 юни 2015г , когато го намират с куршум в гърдите.  Полицията веднага заключва, че е самоубийство. Семейството му обаче твърди, че е бил  убит , а само 3 дни преди убийството му FDA  е претърсвала клиниката  и унищожила доказателствата за ефекта на субстанцията върху пациентите.  Месец преди това той съобщава , че  ще направи изявление за своите изследвания. 
            Съмненията в  убийство се подклаждат  и от смъртта на колегата му Николас Гонзалес, който е използвал същият метод в своите клиники. Въпреки, че той е бил в перфектно здраве и спазвал диети, които могат да предотвратят, преобърнат и дори да излекуват определени болести. Гонзалес умира от удар малко повече от месец след Брадстрийт - на 21 юли 2015 година. Резултати от аутопсията му така е не са обявени.
             Мистериозно са убити или изчезват и други лекуващи рак медици във Флорида.
             На 21 юни , само дни след Брадстрийт, умира и д-р Брус Хедентал. Той е открит  свлечен до колата си  в Маями. Детайлите около неговата смърт са още по-мъгляви. Доклад от аутопсията така и не излиза, видими причини за смъртта липсват , а семейството твърди, че той е бил в добро здраве и добра физическа кондиция. 
             Същия ден неочаквано на път за Джаксънвил умира и д-р Барон Холт. Според неговите близки, цитирани от The News&Observer , той е имал здравословни проблеми, но те никога не са били животозастрашаващи. 
 orfcvete.bg
               На 29 юни д-р  Тереза Сийвърс е брутално убита в дома и. Колегите я наричали " Майка ТЕРЕЗА на Южна Флорида" . Разследващите установяват, че нападението не е случайно, а е добре планирано. 
Дни по-късно Лиза Райли също е намерена мъртва в дома и с куршум в главата. Първоначално заподозрян е мъжът и , който се е обадил на 911, за да съобщи за смъртта и. Но следователите обявяват смъртта и за мистериозна, и близките на Райли започват да се съмняват, че съпругът е натопен умишлено. 
   По същото време много доктори изчезват.
orfcvete.bg
               На 26 юни Патрик Фицпатрик  е пътувал от Северна Дакота към съседната Монтана. Неговият пикап с багаж са намерени на пътя, без следа от медика. Според следователите той сякаш се  е изпарил. 
              На 29 юни д-р Джефри Уайтсайд изчезва, след като " просто е излязъл на разходка". Уайтсайд е известен като успешно лекуващ белодробен  рак. " Изпарява се", докато е на почивка със семейството си. Издирването му трае около 3 седмици и в него се включват и колегите му, дронове и хеликоптери, но така и не намират дори и прашинка от него. 
             На магистрала в Мексико едновременно изчезват трима медици. Те също се "изпаряват"  и  не оставят следа. Според разследващите мъжете са били убити, но това няма как да се докаже . 
  
 
Виж всичкиМеню

Начало
За нас
Контакти

Полезна информация

Здравна енциклопедия
Как да поръчам?
Доставка
Политика за защита на личните данни

Категории

Хранителни добавки
Еликсирите на д-р Бах
Тинктури
ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

Контакти
гр.Варна ул.Генерал Колев 104
/зад кметствоПриморски/
тел.: 0898/ 608 703
info@orfcvete.bg
МОЖЕ ДА ПЛАТИТЕ С COPYRIGHT © 2020